Zonnepanelen – een slimme investering

Jaarlijks verdienen met zonnepanelen

Het afgelopen jaar was een fantastisch jaar voor zonnepanelen. In Noord-Brabant waren er 1800 zonuren, wat relatief veel is. Hierdoor was de opbrengst onder zonnepanelen bezitters 5-10% hoger dan voorspeld. Om u alvast een beeld te geven wat zonnepanelen voor u kunnen opleveren ziet u hieronder een voorbeeldberekening op basis van een set; 12 black design zonnepanelen.

Schermafbeelding 2017-09-03 om 18.54.49

Voorbeeld (eigen middelen)
U schaft 12 stuks zonnepanelen aan, deze leveren u maandelijks circa €53 aan stroom op. Dit gedurende ten minste 25 jaar. Afhankelijk van uw woning brengt een dergelijke installatie circa 2700 kWh op. Hierdoor kan een gemiddeld huishouden van 4 personen ongeveer 75%-80% van de totale verbruikte energie zelf opwekken. Daarnaast zal uw woning in waarde stijgen door deze installatie en u draagt bij aan een beter milieu. Met een rendement van 14% op uw installatie bent u zeker van een zorgeloze investering. voor de komend >25 jaar. Niet geheel onbelangrijk is dat u veel minder gaat merken van de invloed van prijsstijgingen op elektra, u voorziet immers in uw eigen behoefte. Hierdoor zal uw voordeel nog veel groter worden.

Kosten na installatie zijn minimaal te noemen. Zonnepanelen installeren is de makkelijkste en goedkoopste manier om zelf duurzame energie op te wekken. Panelen kunnen op een plat dak of op een schuin dak worden geïnstalleerd. Een zonnepaneel installatie kenmerkt zich door de lange levensduur en het minimale onderhoud. Door de speciale coating op het glas hecht vuil niet goed op de panelen en daardoor spoelt het vuil er bij een regenbui af.

Wacht niet langer met de aanschaf van de installatie en plan een afspraak in met onze adviseur. Laat uw gegevens achter op onze contact pagina en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Adviseur op locatie