Over ons

cropped-LOGO-RH-Energie-Telecom-e1502990775611.jpg

Even voorstellen

RH Energie & Telecom is ontstaan uit de ambitie om zoveel mogelijk huishoudens bewust te maken van hun energiezaken. Ralph Hoevenaars, een 27 jarige jongeman met passie voor het ondernemerschap, werkt op zelfstandige basis omtrent (duurzame) energie.  Door de affiniteit en ervaring in de energie- en telecomsector, helpen wij particulieren en midden- en kleinbedrijven bij het realiseren van besparingen op diensten die zij alledaags gebruiken.

Partners

Door goede relaties en partners hebben wij toegang tot verschillende kanalen om uw gewenste producten & diensten bij de leverancier(s) naar keuze onder te brengen. Uw persoonlijke wens staat hierbij centraal. We gaan graag samen met u in gesprek om te kijken op welke wijze wij u wellicht van dienst kan zijn. Ralph stelt zich graag op als uw persoonlijke adviseur in energie & telecom.

Onafhankelijk advies

Voor klanten houden wij constant alle marktontwikkelingen in de gaten zodat zij zorgeloos door het leven kunnen gaan als we het hebben over de vaste lasten omtrent nutsvoorzieningen. Daarnaast beschikken wij over uitstekende kennis en producenten van zonnepanelen. Wist u dat zonnepanelen tegenwoordig voor iedereen binnen handbereik liggen? Zelfs als u niet direct de financiële middelen tot uw beschikking heeft maar toch direct wil starten met besparen d.m.v. zonnepanelen? Daarnaast wordt de volledige btw-teruggave ook voor u als particulier gerealiseerd. Hoe dat kan? Lees er meer over via Zonnepanelen voor iedereen

Verdienmodel

Openheid en transparantie is wat in onze ogen vandaag de dag belangrijk is, met name als het gaat om diensten die u alledaags gebruikt. Onafhankelijkheid bieden wij doordat wij de mogelijkheid hebben alle verschillende leveranciers en producten uit ons dienstenpakket voor u naast elkaar te leggen. Op basis van uw persoonlijke wens kijken we samen naar de diensten die bij u passen.

We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u. Meer weten? Neem gerust eens telefonisch contact met ons op via: 06-83941360. Of stuur een email naar info@RHenergieadvies.nl

Onze partners

Bij RH Energie & Telecom kunt u werkelijk alle kanten op. Wij houden continue de markt in de gaten om zo altijd een passend advies te kunnen geven.